Vidensdelingsaktiviteter

Årligt udpeges der i forbindelse med Rammeaftalen 1-2 fokusområder, som bliver omdrejningspunkt for særlig vidensdeling mellem kommuner, region og øvrige relevante parter om faglige og styringsmæssige metoder og erfaringer på det specialiserede socialområde.

I 2017 vil der i den forbindelse blive afholdt to konferencer. Tidligere vidensdelingsarrangementer kan ses under menuen "Udgivelser"

 

Specialiseret socialpædagogisk støtte og bistand (SEL § 85) (2017)

Torsdag den 9. november 2017 vil Helsingør Kommune være vært for KKR Hovedstadens konference "Fremtidens Socialpædagiske Støtte".
 
Konferencen bliver afholdt som led i KKR Hovedstadens initiativer og indsatser til at understøtte en øget vidensdeling på tværs af kommuner og region. 
 
Inspirationsoplæg til konferencen kan ses her: Inspirationsoplæg_§ 85.pdf
 
 
Tilmelding til konferencen foregår i formularen nedenfor.
 

Pris: Prisen for at deltage er 600 kr. per person, og omfatter, udover deltagelse i en konference med spændende og inspirerende indlæg, morgenmad, frokost og en let forfriskning. Din kommune/enhed vil efter tilmeldingen få tilsendt en faktura fra Helsingør Kommune med opkrævning for tilmeldingen.  

Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage er du dog meget velkommen til at sende en kollega i dit sted.

 


Tilmelding til konference om Fremtidens Socialpædagogiske Støtte

Udfyld venligst nedenstående oplysninger og tryk TILMELD. Husk at tilmelde dig to forskellige workshops.


Kommunernes erfaringer med at omsætte Voksenudredningsmetoden (VUM) til praksis (2017)

Fredag den 22. september 2017 kl 8.30-15.00 vil Ishøj Kommune være vært for KKR Hovedstadens konference om temaet "Kommunernes erfaringer med at omsætte Voksenudredningsmetoden (VUM) til praksis".

Konferencen bliver afholdt som led i KKR Hovedstadens initiativer og indsatser til at understøtte en øget vidensdeling på tværs af kommuner og region. 

Program: Program KKR-konference d. 22. september.pdf (1796867)

Workshops: På konferencen vil der være 2 workshop sessioner. Når du tilmelder dig skal du derfor vælge, hvilke af de 4 workshops, du ønsker at deltage i under hver af de to sessioner. Læs mere om de 4 workshops i programmet ovenfor.
 

Tilmelding: Der er desværre ikke flere ledige pladser til konferencen om voksenudredningsmetoden.

Pris: Prisen for at deltage er 400 kr. per person, og omfatter, udover deltagelse i en konference med spændende og inspirerende indlæg, morgenmad, frokost og en let forfriskning. Din kommune/enhed vil efter tilmeldingen få tilsendt en faktura fra Ishøj Kommune med opkrævning for tilmeldingen.  

Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage er du dog meget velkommen til at sende en kollega i dit sted.

 

 


Kontakt

Fælleskommunalt Sekretariat for det Specialiserede Socialområde

Smallegade 1
2000 Frederiksberg


+45 2898 3014 /
+45 2898 3015