Vidensdelingsaktiviteter

Årligt udpeges der i forbindelse med Rammeaftalen 1-2 fokusområder, som bliver omdrejningspunkt for særlig vidensdeling mellem kommuner, region og øvrige relevante parter om faglige og styringsmæssige metoder og erfaringer på det specialiserede socialområde.

I 2017 vil der i den forbindelse blive afholdt to konferencer. Tidligere vidensdelingsarrangementer kan ses under menuen "Udgivelser"

 

Specialiseret socialpædagogisk støtte og bistand (SEL § 85) (2017)

Torsdag den 9. november 2017 vil Helsingør Kommune være vært for KKR Hovedstadens konference om temaet "Specialiseret socialpædagogisk støtte og bistand (SEL § 85)". 
 
Konferencen bliver afholdt som led i KKR Hovedstadens initiativer og indsatser til at understøtte en øget vidensdeling på tværs af kommuner og region. 
 
Inspirationsoplæg til konferencen kan ses her: Inspirationsoplæg_§ 85.pdf (412155)
 
Invitation og program forventes udmeldt medio 2017. Teaser § 85-konference.pdf (997498)

 


Kommunernes erfaringer med at omsætte Voksenudredningsmetoden (VUM) til praksis (2017)

Fredag den 22. september 2017 kl 8.30-15.00 vil Ishøj Kommune være vært for KKR Hovedstadens konference om temaet "Kommunernes erfaringer med at omsætte Voksenudredningsmetoden (VUM) til praksis".

Konferencen bliver afholdt som led i KKR Hovedstadens initiativer og indsatser til at understøtte en øget vidensdeling på tværs af kommuner og region. 

Program: Program KKR-konference d. 22. september.pdf (1796867)

Workshops: På konferencen vil der være 2 workshop sessioner. Når du tilmelder dig skal du derfor vælge, hvilke af de 4 workshops, du ønsker at deltage i under hver af de to sessioner. Læs mere om de 4 workshops i programmet ovenfor.
 

Tilmelding:  Tilmeldingen til konferencen foretages ved at udfylde nedenstående oplysninger og afslutte med at trykke "Tilmeld".  Bemærk; du vil ikke modtage en automatisk genereret mail, der bekræfter din tilmelding.

Pris: Prisen for at deltage er 400 kr. per person, og omfatter, udover deltagelse i en konference med spændende og inspirerende indlæg, morgenmad, frokost og en let forfriskning. Din kommune/enhed vil efter tilmeldingen få tilsendt en faktura fra Ishøj Kommune med opkrævning for tilmeldingen.  

Tilmeldingen er bindende. Bliver du forhindret i at deltage er du dog meget velkommen til at sende en kollega i dit sted.

 

 


Tilmelding til konference om Voksenudredningsmetoden

Udfyld venligst nedenstående:
Kontakt

Fælleskommunalt Sekretariat for det Specialiserede Socialområde

Smallegade 1
2000 Frederiksberg


+45 2898 3014 /
+45 2898 3015